Hverdagshygge og masser af magi

Sneen er ved at være smeltet heroppe i Stockholm, og vejret er igen rigtig efterårsagtigt. Vi har haft et par dage med regn, og det er mørkt allerede ved fire-tiden. Det kan godt blive lidt deprimerende, men samtidig er det jo perfekt vejr til hygge, så det er præcis, hvad de sidste par dage har stået på 🙂

I tirsdags var HK og jeg ude at spise en indisk middag på Curry Palace i Nacka Strand. Stedet og serveringen var ret spøjs, men maden fejlede absolut ikke noget, så det endte med at blive en god og smagfuld aften. Desværre sluttede den af med, at vi fik en parkeringsbøde, den tredje i rækken, mens vi har boet heroppe. Vi havde endda købt parkeringsbillet, men vi forstår os åbenbart ikke på de svenske parkeringsregler. Det er altid så sure penge, når man får en bøde, men jeg har lært, at man ikke skal græde over spildt mælk, så jeg har i stedet sendt en mail til parkeringsfirmaet og bedt dem om at forklare mig reglerne 😉

hverdagshygge_og_masser_af_magi_indisk_mad
Mums!

Onsdag var en praktisk dag, hvor jeg fik nået en masse på arbejdsposten, og samtidig blev jeg klogere omkring min barselssituation. Jeg har nu fået afklaring på, at jeg er berettiget til barselspenge fra Sverige, så nu skal jeg bare have styr på de sidste detaljer omkring, hvornår jeg skal på barsel, hvor længe jeg skal være det, og hvor meget jeg egentlig kan få. Pt. regner jeg med at starte min barsel den 22. december, så jeg kan gå på juleferie og gøre klar til flytningen, og at blob melder sin ankomst, i januar.

Apropos babysnak, så startede dagen i dag med en tur til fødselsforberedelse, der omhandlede den første tid med baby, og vi fik en masse gode råd til blandt andet amning og søvn samt praktisk info omkring sundhedsplejerske, kontroltjek osv. Hold nu op, hvor jeg glæder mig!

hverdagshygge_og_masser_af_magi_espresso_house
Varm kakao på Espresso House.

HK havde taget fri i dagens anledning, så efter “kurset” har dagen stået på masser af kærestehygge blandt andet med varm kakao og en tur i biffen, hvor vi så “Fantastic Beasts and where to find them.” Jeg er kæmpe Harry Potter-fan, og har glædet mig rigtig længe til, at det magiske univers igen ville træde frem på det store lærred. Og filmen var heldigvis fyldt med masser af magi og mange fine effekter. Og selvom jeg savnede Harry, Ron og Hermione, så var jeg glad under hele filmen, og jeg synes, at Eddie Redmayne og resten af castet gjorde det supergodt. Jeg ser utrolig meget frem til de to næste i triologien, og er lykkelig over, at J. K. Rowling har gjort den magiske “Harry Potter”-verden levende igen.

hverdagshygge_og_masser_af_magi_bio
Vi så filmen i 3D, og den var virkelig flot lavet.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.