Familieforøgelse – Tre bliver til fire

gravid familieforøgelseEndelig kan jeg råbe højt, at jeg er gravid! Jeg har virkelig ventet længe på denne dag, og nu kan jeg endelig dele nyheden om familieforøgelse med dig.

Juhuuu, vi glæder os til februar

Nærmere præcist, så er jeg gravid i uge 14. William skal være storebror, og Hans-Kristian og jeg skal være forældre for anden gang til februar. Hvor er det vildt! Maven har bulet ud i et stykke tid, og det har længe været svært at skjule graviditeten. For mit vedkommende er det sandt, når man siger, at maven vokser hurtigere anden gang.

I morges var jeg til nakkefoldsscanning her i Malmø, og det gik rigtig godt. Jeg er altid nervøs og fuld af bekymring, inden en scanning, og sover dårligt natten inden. Heldigvis var alt lige, som det skulle være, og den lille spilop bevægede sig en masse, og ville ikke ligge som jordemoderen ville. Gætter på, den er ligeså stædig som sin storebror 😉

Hans-Kristian var med til scanningen, hvilket var virkelig rart. Bagefter købte vi lidt lækkerier med hjem og nød en hyggelig morgen bare os to.

nakkefoldsscanning morgenmad

Spontan abort

I oktober 2018 havde jeg en spontan abort, og det har gjort, at jeg har bekymret mig en hel del i denne graviditet. Jeg har været så bange for at abortere igen, men som dagene går, og maven vokser, bliver bekymringerne heldigvis færre. Og ovenpå den gode scanning i dag, er jeg simpelthen så lettet!

I foråret blev jeg interviewet til TV 2 ECHO om min spontane abort, og sammen med 49 andre modige kvinder står jeg frem i en artikel på deres hjemmeside her.

Spis dig gravid

Hvis du har fulgt med i mit blogunivers længe, kan du måske huske, at jeg har skrevet om bogen “Spis dig gravid”. Den handler i korte træk om at spise efter en bestemt kost for at få gang i sin cyklus. Jeg har nemlig uregelmæssig menstruation, og lider højst sandsynligt af PCO, hvilket gør det sværere for mig at blive gravid.

Derfor har jeg i denne omgang også spist efter bogens principper, og efter en tre måneders tid stod jeg med en positiv test i hånden. Til de interesserede har jeg skrevet mere om at spise mig gravid i forbindelse med min første graviditet her.

Tak fordi, du læste med, jeg er så glad for, jeg kunne dele nyheden med dig 😊

gravid familieforøgelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.