Grillhygge på Bryggen med veninderne

Gårsdagen stod på den hyggeligste aften med mine skønne veninder, Anna, Sigrid og Søs, på Bryggen, hvor vi grillede, og havde det vildt hyggeligt og sjovt.

Grill, hygge, veninder, sommer, 2013, bryggen, islands brygge, engangsgrill, øl, gymnasium, gymnasie

Jeg har kendt pigerne siden 1.g på Køge Gymnasium, hvor vi havnede i samme klasse, hvilket jeg har været taknemmelig for lige siden. Vi har været veninder i syv år, og har det stadig ligeså sjovt, skørt og hyggeligt som altid. Vi kender hinanden rigtig godt, og det er altid så hyggeligt, når vi er sammen, og i går var bestemt ikke en undtagelse. Hold op, hvor jeg føler mig privilegeret med alle de gode veninder, jeg har. Jeg tror ikke, man kan være mere heldig, for jeg har de bedste veninder. 🙂

Grill, hygge, veninder, sommer, 2013, bryggen, islands brygge, engangsgrill, øl, pølse, grillmad
Jeg var aftenens grillmester
bryghus, ølsemagle, øl, hjemmebryg, hjemmelavet
Annas far brygger sine egne øl, og de smager vildt godt, skål.

Følg min blog på bloglovin her >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.