Afskedsmiddag og gensynsglæde

afsked_gensyn

I mandags stod den på afskedsmiddag med svigerforældrene, som fløj tilbage til Danmark tirsdag eftermiddag. Men allerede i går aftes kom der endnu et besøg fra Danmark, da min veninde, Mulle, landede her i Sofia. Jeg glædede mig rigtig meget til at se hende, og stod klar med åbne arme og blomster, da hun ankom.

Jeg nyder virkelig at have besøg fra Danmark. Det er virkelig hyggeligt og dejligt at vise folk, hvor vi bor, og jeg føler mig meget heldig over at have mennesker i mit liv, som vil rejse helt til Sofia for at besøge Hans-Kristian og mig. <3

De næste par dage bliver der nok lidt stille på bloggen, da tiden skal bruges på tøsehygge, men du kan altid følge med på Instagram, hvor jeg oftes poster billeder flere gange om dagen.

God valgaften til dig – vi skal fejre vores på Den Danske Ambassade her i Sofia.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.