Sommerferie og taknemmelighed ♡

Hold nu op, hvor er det bare lækkert at have sommerferie i Danmark 🙂 Solen skinner, og jeg nyder hyggen med venner og familie. Jeg prøver at nyde hvert et øjeblik, for tiden flyver virkelig af sted, og på søndag skal Hans-Kristian og jeg allerede tilbage til Sofia.

Jeg har det lidt ambivalent med at skulle til Sofia, for på en måde glæder jeg mig til at komme tilbage til hverdagen, men samtidig hygger jeg mig bare så meget herhjemme, at det bliver hårdt at tage afsked. Jeg vil nok altid være en person, der har det bedst, når jeg er i nærheden af min familie og mine veninder, men samtidig elsker jeg jo også at opleve verden. 🙂

Ferien er dog blevet udnyttet rigtig godt, og jeg synes, at jeg har nået meget af det, jeg ville, og jeg er så taknemmelig over, at der altid står familie og venner klar til at tage imod mig med kys og kram, når jeg kommer hjem fra Sofia. Det er virkelig dejligt at vide, at man altid har nogle herhjemme, der er der, lige meget hvor lang tid, man er væk. Tak for jer ♡

Mutti_Zalt copy
Frokost med min Mutti på Zalt i København.

koldskaal_sommerferie
En af mine favoritter, ved dansk sommer, er koldskål
😉

sommerferie_svigerforaeldre
Solskin på mine svigerforældres terrasse.

sommerferie_stevns
Elsker dette syn, når jeg kommer hjem til Stevns.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.