Til valgfest på Den Danske Ambassade

valgfest

I går var vi inviteret til valgfest på Den Danske Ambassade i Sofia, så Hans-Kristian, hans kollega Kim, min veninde Mulle og jeg tilbragte aftenen med ambassadøren og ambassadørfruen samt et par andre danskere.

De diskede op med både mad, drikke og snacks, og det var en rigtig hyggelig aften. De var simpelthen så gæstfrie, og det var en fornøjelse at tilbringe valgaftenen i deres selskab.

Det er underligt, hvordan man kan føle en vis form fællesskab, når man møder andre danskere i udlandet, selvom man ikke kender dem. Jeg kan ikke helt forklare det, jeg tror, man skal opleve det, men det føles på en måde bare trygt og hjemligt. Og jeg elsker det!

Nu vil jeg tage en anden dansker under armen, nemlig Mulle, og vise hende byen rundt. God weekend. ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.