Undgå elektrisk og tørt hår

Alt-om-skoenhed-anne-absalonsen
Inspiration fra bogen “Alt om skønhed”.

Er du også træt af elektrisk og tørt hår? Bare rolig, der er nemme råd forude!

Indlægget indeholder affiliate links.

Om vinteren har håret det med at blive tørt pga. radiatorvarme og kulde, og når håret er tørt, bliver det også mere elektrisk. Jeg hader virkelig elektrisk og tørt hår, det er både irriterende og ubehageligt, og derfor har jeg fundet nogle gode råd mod det, som jeg håber, du også kan få glæde af.

Dit tøj har betydning

I Anne Absalonens nye bog “Alt om skønhed”, står der blandt andet, at gummisåler og såler af kunststof medvirker til elektrisk hår, det samme gælder huer og tøj i ikke-naturlige materialer som for eksempel fleece. Et middel mod dette er at vaske tøjet med skyllemiddel.

Vælg de rigtige hårprodukter

Herudover nævner Anne også, at hårbørsten spiller en stor rolle, og at det kan være en god idé at erstatte plastikbørsten med en svinehårsbørste eller en antistatisk hårbørste.

Balsam og en god hårkur er selvfølgelig også med til at give fugt og gøre håret mindre elektrisk, og sidst men ikke mindst skriver Anne Absalonsen, at et godt tip er at bruge en god hårolie efter hårvask. Jeg bruger selv Moroccanoil, som jeg synes, lægger håret ned, og tilføjer fugt og glans.

Det er også en god idé at beskytte håret, når du glatter og føntørrer det med varmebeskyttende produkter, og så er det en god idé at undgå at give det våde hår en frotté-rusketur med håndklædet, når du kommer ud af badet 🙂

Hårprodukter mod elektrisk hår

haarprodukter_undgaa_elektrisk_og_toert_haar

1. ghd Style Heat Protect Spray

2. Lækker hårkur fra Aussie

3. Skøn hårolie fra Moroccanoil

4. Mason Pearson børste med vildsvinehår 

Har du andre gode fif til at undgå elektrisk og tørt hår?

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.