Fejring af veninde og vinsmagning


Min veninde, Sabrina, holder fødselsdag om en tre ugers tid, men jeg kan desværre ikke komme, så jeg fejrede hende i går i stedet. 

Hun er en af mine barndomsveninder, og vi kender hinanden rigtig godt, så godt, at der kan gå meget længe imellem, vi ses, men det føles altid som om, det var i går, og vi havde en super hyggelig aften, der stod på lidt græsk mad efterfulgt af kager inspireret af en børnefødselsdag.

kager, flødeboller, fødselsdag, veninde, barndomsveninde, veninder, ven, fejring, hygge,

I dag stod eftermiddagen på vinsmagning på mit arbejde, og jeg fik smagt otte forskellige rødvine med meget forskellige smage og prisklasser. Jeg ville ønske, det havde været fredag, så jeg ikke havde været nødtsaget til at hælde så meget god vin ud. 

vinsmagning, vin, rødvin, arbejde,


Nu står den på afslapning på sofaen i det regnfulde efterårsvejr. Håber, I har det godt derude!  

Følg mig på Instagram her >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.