William seks måneder gammel

Billede fra i går – William seks måneder minus en dag 🙂

Det er sandt, hvad de siger de forældre. Når man får børn, så går tiden meget hurtigere, end inden man fik børn. De sidste mange år, synes jeg, tiden er fløjet afsted, men det sidste halve år har uden tvivl været det hurtigste, jeg har oplevet. Det er ikke til at fatte, at det er seks måneder siden, at jeg fik mig noget af en overraskelse, da jeg pludselig skulle føde fire uger før tid. Men den er god nok, William bliver seks måneder i dag.

Det har været seks måneder med bekymringer, tårer og alt for lidt søvn, men samtidig også med masser af grin og kærlighed. William er en fantastisk lille gut, og selvom jeg har dage, hvor jeg ville ønske, at jeg kunne holde pause fra at være mor, så ville jeg aldrig være foruden. Det er uden tvivl det største i livet. Det er så sjovt at opleve ham vokse og udvikle sig, og jeg glæder mig til at følge ham på tæt hold og til alle de mange oplevelser, vi skal have sammen.

Jeg har jo så også været mor i et halvt år i dag, og jeg synes, det går bedre og bedre med det. Jeg føler mig meget mere sikker i rollen, og der går længere og længere tid mellem mine google-søgninger. Jeg er begyndt at hvile i morrollen, selvom jeg stadig har øjeblikke, hvor jeg føler mig som en fiasko. Men heldigvis er der mange flere af de øjeblikke, hvor jeg føler mig som en god mor.

Det er helt vildt, så meget babyer udvikler sig på kort tid. De lærer ekstremt meget, og vokser ekstremt hurtigt, og når jeg kigger på billeder af William som lille ny til nu, så er det næsten ikke til at fatte. Der er sket så meget, ikke kun med ham, men også med Hans-Kristian og mig. For det er ikke kun babyer, der udvikler sig, det skal jeg love for, at man også gør som forældre. Det er virkelig lærerigt at være mor, og samtidig med at William vokser, synes jeg også, at jeg vokser med opgaven.

William fra nyfødt til seks måneder gammel

Indlagt på Söder Sjukhus – En dag gammel.
Juleaften – William otte dage gammel.
En måned gammel.
Sover på legetæppet – To måneder gammel.
Smil til fotografen – Næsten tre måneder.
Fire måneder og to dage 🙂
Sidder godt hos oldefar – Fem måneder gammel.
Et glad dåbsbarn – Næsten seks måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.