Kærlige tanker og minder fra Bazar

Jeg har i dag fået af vide, at min gamle arbejdsplads, Bazar, lukker. Det sætter selvfølgelig en masse tanker i gang, og først og fremmest er jeg ked af det på mine gamle kollegers vegne, som nu står uden job og ikke længere kan skrive til det skønne magasin Bazar, som de alle holder meget af.

Jeg er glad over, at jeg nåede at være en del af Bazars 12-årige levetid, og tænker på alle de gode minder derfra, så derfor bliver bloggen i dag dedikeret til mine gamle kolleger og nogle af de gode minder fra min tid på Bazar.

Bazar, piger, veninder, fest, Grøften, sjov, øl, smørebrød, lukker, slut, redaktion, arbejde, vi unge, frk. lund

Bazars skønhedsredaktør, Line, fik lokket mig til at være med i en skønhedssag, hvor man skulle have peppet sit makeuplook op, og man må sige, at det lykkedes. Jeg kunne slet ikke kende mig selv, og det var første gang, jeg havde så meget makeup på, men det var meget lærerigt.

Magasin, bazar, lukker, bazaronline, redaktion, skønhed, mode, aller medier,

Jeg kom helt tilfældigt med i tv-serien “Veninder på 1. klasse”, fordi hovedpersonen i serien fik job på Bazar, og filmholdet spurgte, om jeg ville være med. Det var en supersjov oplevelse, som jeg aldrig glemmer.

Frk. lund, vi unge, bazar, veninder på 1 klasse, tv-serie, kanal 4, arbejde, minder

I denne artikel blev jeg udfordret, for det er altså ret hårdt at lave træningsøvelser samtidig med, at man skal smile til fotografen. Herudover var det koldt og langt fra sommervejr, da billederne skulle skydes. Jeg prøvede også spraytan for første gang, men det var, som du kan se, ikke nogen succes…

sommerklar, bazar, artikel, frk. lund, katrine, vi unge, træning, spraytan, fif, øvelser

Herudover var der altid masser af fester, events og fede arrangementer, og så var det jo slet ikke så dårligt, når man fik lov til at møde sine idoler. Her er jeg sammen med Nikolaj Lie Kaas til Zulu Awards.

Nikolaj Lie Kaas, Zulu Awards, Bazar, minder, arbejde, frk. lund, vi unge

Til slut vil jeg sende en masse kærlige tanker til de søde piger på Bazar-redaktionen 

Læs også: Minder fra Vi Unge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.