Ferie og forkælelse

Da klokken slog 16.00 i dag gik jeg på en uges ferie, fordi min kæreste, Hans-Kristian, kommer hjem fra USA i morgen, hvor han har tilbragt de sidste ni måneder med at studere, men nu er ventetiden endelig snart forbi, og jeg bliver frk. kærestekedelig for en stund. (Mine veninder er advaret.)

Læs også: Ferietips til New York

Ferien skal foregå på Bryggen, forhåbentlig i dejligt solskinsvejr og med masser af afslapning, og den er nu egentlig startet meget godt. For at få tiden til i morgen til at gå hurtigere startede jeg med at svømme 1500 m. efter arbejde, herefter blev der handlet stort ind, og nu hygger jeg med hjemmelavet jordbærsmoothie og det nyeste Eurowoman, der er fyldt med masser af fedt sommertøj. Mon ferien byder på lidt shopping?

hjemmelavet, smoothie, jordbær, jordbærsmoothie, sommer, sund, opskrift, mad, drikke


Læs også: Opskrift på sund smoothie med jordbær

eurowoman, juni, sommer, 2013, tøj, shopping, hår, læs, piger, kvinder, magasin

Inden længe ringer min mor på døren, hun har været ude med en veninde, og skal sove hos mig, da hun har ret langt hjem, så mon ikke ventetiden kommer til at gå nogenlunde hurtigt, når nu jeg får gæster? Det føles godt nok som en evighed lige nu, og jeg har i flere dage talt timer og minutter. Hold nu op, hvor er jeg utålmodig!

I morgen starter dagen med forkælelse, da jeg skal have lavet en ansigtsbehandling hos La Vida Nabila, inden turen går til lufthavnen for at tage imod ham den savnede, så inden jeg ser mig om, er tiden gået. Iih, hvor jeg glæder mig!

Inden jeg går helt i kærestehi, får du et blogindlæg i morgen om ansigtsbehandlingen og måske en status på den lange ventetid. 🙂

See you soon / Katrine 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.