Aladdin the musical i Operahuset

Wow! Sikke et show, sikke smukke sange og hold da op nogle fantastiske skuespillere. Jeg er en barnlig sjæl, og elsker stadig de gode gamle Disneyeventyr, så det var en fantastisk oplevelse, da jeg her til aften var i Operaen og se “Aladdin the musical”.

Aladdin, musical, operaen, operahuset, opera, disney, tegnefilm, teater, maria lucia, pelle emil hebsgaard, Johannes nymark, jasmin, genie

Ved min side havde jeg min Bedste, jeg havde nemlig givet hende en billet til stykket i fødselsdagsgave, og det viste sig heldigvis at være en god idé. Både min Bedste og jeg synes, det var en fantastisk musical, og jeg bukker mig i støvet, og er dybt imponeret over det humoristiske, eventyrlige, romantiske og virkelig flotte show med fine kostumer og rekvisitter.

Alle skuespillerne gjorde det fantastisk, og var identiske i forhold til deres karakter, og jeg bliver især nødt til at fremhæve Genie, spillet af Pelle Emil Hebsgaard. Geniet Genie vil jeg kalde ham, for han spillede virkelig rollen perfekt og satte kulør på stykket med hans sjove replikker, firnurlige dans og fantastiske skuespil.

Det eneste, der manglede, var en abe, der kunne spille Aladdins tro følgesvend Abu 😉

Følg mig på Instagram her >

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.