Jeg flytter til udlandet igen

jeg_flytter_til_udlandet_igen

Ja, den er god nok, efter blot fem måneder i Danmark, efter at Hans-Kristian og jeg flyttede hjem fra Sofia, er det blevet tid til, at vi flytter til udlandet igen. Det er altså ikke fordi, jeg ikke kan lide Danmark mere, men udlandseventyret trækker i mig. Og selvom det har været skønt at bo tæt på veninder og familie igen, og jeg ved, at det bliver hårdt og tårevædet at tage afsked endnu en gang, så har Hans-Kristian og jeg altså besluttet at tage på endnu et eventyr. Hans-Kristian er faktisk allerede flyttet og startet på sit nye arbejde. 🙂

Vi skal dog ikke så langt væk denne gang, da vi har valgt at bosætte os i Stockholm. Det er dejligt at tænke på, at der ikke er så langt hjem, og samtidig minder kulturen og sproget også så meget om det danske, at jeg er sikker på, at vi kommer til at føle os godt hjemme i Stockholm. Jeg har i hvert fald kun hørt godt om byen, og jeg glæder mig til at gå på opdagelse og lære en masse nye mennesker at kende.

Jeg flytter derop, så snart vi har en lejlighed, så det bliver forhåbentlig inden for de næste par måneder. Men mens jeg venter på at blive svensk beboer, er det jo heldigvis nemt at rejse frem og tilbage. Så min kuffert er allerede pakket, da jeg flyver derop i morgen på en forlænget weekendtur. Woop woop! 🙂 Jeg lover at dele billeder fra turen på min Instagram – følg med her.

Har du nogle tips til, hvad man skal se i Stockholm, så skriv gerne en besked nedenfor. Taaaark.

♡ Katrine

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.