Jeg har fået et nyt job

Den gode nyhed blev fejret med en lækker græsk middag.
Den gode nyhed blev fejret med en lækker græsk middag.
Som jeg skrev om forleden her, så har jeg lige været til jobsamtale her i Sofia, og i dag startede dagen så med den gode nyhed, at jeg har fået jobbet. Jeg starter allerede den 7. april, når jeg er tilbage i Sofia igen efter påskeferien i Danmark.

Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i det nye job, som lyder spændende og lærerigt, og samtidig bliver det fedt at møde nogle nye mennesker. Der er tre danske mænd på kontoret og resten er bulgarer, så det bliver rigtigt hyggeligt 🙂 Der er ikke så meget mere at fortælle endnu, men jeg skal nok holde jer opdateret om det her på bloggen.

♡ Katrine

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.