Diamantbryllup, sommer på en båd og skønne København

venindehygge_koebenhavn_anna_sigrid
I juli var jeg to uger i Danmark for at arbejde og samtidig hygge med familien og veninderne, og det blev til 14 dage med hygge på mine forældres båd, venindesjov og mine bedsteforældres diamantbryllup. Jeg har samlet lidt ferieminder og billeder fra turen lige her.

Sommer på en båd

Det meste af sommeren bor mine forældre på deres båd, som mest fungerer som et flydende sommerhus, i Hundige havn. Så når jeg er hjemme i Danmark om sommeren, bliver der redt op til mig i bådens lille stue, så jeg kan bo hernede sammen med dem. Og hold nu op, hvor jeg nyder det. Det er så afslappende og fredfyldt, og så giver det mig tanker tilbage på min barndom, hvor jeg var spejder og tit overnattede i telt. At bo på en båd giver lidt den samme primitive følelse, selvom der dog er et rigtigt toilet ombord 😉

Solnedgang i Hundige havn.
Solnedgang i Hundige havn.
sommer_paa_en_baad
Smuk aften i Hundige havn.
hundige_havn_gaatur_faar
Gåtur fra Hundige havn til Ishøj havn.

Venindehygge i København

De fleste af mine veninder bor i København, så derfor blev der er også hygget en masse i den danske storby, da jeg var hjemme. Jeg var blandt andet med et par veninder inde og se faldskærmsudspring ved Peblinge sø, ude at spise brunch samt klassisk dansk smørrebrød. Det er altid dejligt at være tilbage i København, og der er ingen tvivl om, at jeg føler mig rigtig godt hjemme i den velkendte by, som jeg flyttede fra for omkring halvandet år siden.

Til faldskærmsudspring med mine to veninder Sigrid og Anna ved Peblinge Sø.
Til faldskærmsudspring med mine to veninder, Anna og Sigrid, ved Peblinge Sø.
God start på dagen med venindehygge og morgenmad.
God start på dagen med venindehygge og morgenmad.
smoerrebroed_mad_og_kaffe_koebenhavn
Lækker smørrebrød på Mad & Kaffe på Amagerbro med to veninder.

Familiehygge og diamantbryllup

Der var også tid til hygge med familien, og jeg fik blandt andet fejret min farmor og farfars diamantbryllup. Det var meget specielt at være med til at fejre denne dag. Tænk engang, at de har været gift i 60 år. Det var en fantastisk og rørende oplevelse at synge morgensang for dem på deres 60 års bryllupsdag, og jeg er så glad og taknemmelig over, at vi fik fejret dem med både æresport og morgenmad.

Er i fuld gang med at lave æresport sammen med min far og faster og onkel.
Her er jeg i fuld gang med at lave æresport sammen med min far, faster og onkel.
Der bliver spillet musik og sunget morgensang.
diamantbryllup_aeresport_skilt
Toppen af æresporten og det fine skilt.
Efter morgensangen blev der spist morgenmad.
Efter morgensangen spiste vi morgenmad i det fine pyntede lokale.

Sikke nogle dejlige minder at kigge tilbage på fra et par skønne uger i Danmark.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.