Undgå disse skønhedsfejl på ferien + fem perfekte skønhedsprodukter


Begår du nogle af disse fem skønhedsfejl, når du er på ferie? Her får du gode råd til, hvordan du passer på hud og hår, når du er ude at rejse samt mine anbefalinger til skønhedsprodukter til ferien.

Indlægget indeholder reklamelinks

Red ikke håret, når det er vådt

Du kender det garanteret, hårtørreren på hotelværelset er elendig, og du redder derfor bare håret, mens det er vådt. Men vidste du, at dit hår er mere sårbart, når det er vådt, og at du derfor slider mere på håret, når du redder det? Det er derfor en god idé at købe en rejsehårtørrer, som du altid kan have med i kufferten eller redde dit våde hår med en børste, der er beregnet til det.

Vask ikke kroppen i shampoo

Måske gider du ikke både at slæbe shampoo, balsam og showergel med på ferien, men vasker i stedet bare kroppen i shampoo, når du alligevel vasker hår? Men det er altså ikke en særlig god idé. Hvis du gerne vil undgå urenheder på kroppen, skal den vaskes med showergel og rent vand, og ikke vaskes med de shampoorester, du skyller ud af håret.

Fyld ikke på mindre flasker

Det er selvfølgelig rigtig praktisk, at man kan fylde sine yndlingsprodukter over i mindre flasker, men det er altså ikke særlig godt for dine produkter, da de bliver påvirket af omgivelserne, som ødelægger effekten og holdbarheden, når de hældes fra en flaske til en anden. Køb derfor i stedet dine produkter i rejsestørrelser. Husk, at de skal de være under 100 ml. stykket, hvis du vil have dem med i håndbaggagen.

Husk solcreme – også på flyveturen

Har du tænkt over, at solens stråler også rammer dig, når du flyver? Og så er du endda omkring 10 km. tættere på solen end på landjorden. Så hvis du ligesom mig elsker vinduespladsen, så husk at beskytte dig med solcreme, inden du skal ud at flyve. Og så behøver jeg vel ikke at nævne, at du ALTID skal huske at beskytte dig mod solens stråler, både når du rejser sydpå, eller tager på ski i Alperne.

Drop makeup i solen

Drop at have makeup på, når du er ude i solen i længere tid. Det er rigtig dårligt for din hud, hvis du har makeup på, mens du solbader, eller generelt befinder dig meget i solen. Gem derfor sminken til om aftenen, når mørket falder på. Hvis du ikke kan undvære at have noget på i dagtimerne, kan du blande selvbruner i din solcreme eller bruge en BB-creme med solfaktor. Læberne kan du pifte op ved at bruge lip balm med solfaktor og på øjnene kan du vælge en vandafvisende mascara.

Fem perfekte skønhedsprodukter til ferien

Jeg er selv rigtig glad for disse skønhedsprodukter, som jeg altid har med, når jeg er på ferie.

1. BB Cream med solfaktor: Maybelline Dream Satin BB Cream med SPF 30 (reklamelink)

2. Plejende hårolie: Hårolie fra MOROCCANOIL®  (reklamelink)

3. Vandfast mascara: Volume Million Lashes Waterproof Mascara fra L’Oréal (reklamelink)

4. Børste til vådt hår: HH SIMONSEN® The Wet Brush (reklamelink)

5. Shampoo og balsam i rejsestørrelser: Aussie Miracle Moist Conditioner (reklamelink) og Aussie Miracle Moist Shampoo (reklamelink)

Har du andre gode skønhedstips til ferien?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.