Uge fyldt med venindehygge i Stockholm

venindehygge_i_stockholm_piger
Sidste uge var en af de rigtig dejlige af slagsen, jeg var nemlig så heldig at have besøg af tre veninder her i Stockholm, så det var altså en uge fyldt med masser af venindehygge og glade dage.

Som bosiddende i udlandet savner jeg mine veninder derhjemme rigtig meget, og det var derfor helt fantastisk at have nogle af dem på besøg i sidste uge. Udover at det var sjovt og hyggeligt, så synes jeg også, det var rart at vise dem, hvor jeg bor, og jeg er stadig helt høj af lykke over deres besøg. Nedenfor har jeg samlet lidt billeder fra ugen med de skønne piger.

Ugen startede med besøg af min veninde, Mulle, som jeg har kendt lige siden barndommen. Hun var også at besøge mig, da jeg boede i Sofia, og der fandt vi ud af, at vi bare er supergode rejsemakkere, der begge elsker at opleve byen til fods. Vi fik da også tilbagelagt hele 21 km. i mandags, hvorimod det blev til en mere afslappet dag om tirsdagen, inden hun igen skulle hjem til København.

venindehygge_i_stockholm_kanelboller
Perfekt start på en mandag med venindehygge og kanelboller.
venindehygge_i_stockholm_vand
Solskin over Stockholm.
venindehygge_i_stockholm_mulle
Mulle nyder udsigten fra Stadhuskajen i Stockholm.
venindehygge_i_stockholm_katrine
Mulle fangede dette billede af mig i min nye kjole, hvor der er plads til bulen på mavsen 😉

Fra fredag formiddag til søndag aften havde jeg besøg igen, denne gang af mine to gymnasieveninder, Sigrid og Søs. HK var rejst til London for at besøge en ven derovre, så os piger havde lejligheden for os selv. Og det blev en virkelig sjov weekend, hvor vi fik fejret vores 10 års venskab på bedste manér med solskin, lækker mad, masser af grin og sightseeing.

venindehygge_i_stockholm_dronningholm
Selfie foran det flotte slot, Dronningholm.
venindehygge_i_stockholm_frokost_dronningholm
Vi nød en lækker frokost ombord på båden, der sejler til og fra Dronningholm.
venindehygge_i_stockholm_solsikker
Fin gåtur med pigerne på Djurgården.
venindehygge_i_stockholm_makrel_urban_deli
Weekenden bød på meget lækker mad, blandt andet fik jeg denne grillede makrel på Urban Deli.
Turen rundt i byen gik også forbi det flotte rådhus på Kungsholmen.
Turen rundt i byen gik også forbi det flotte rådhus på Kungsholmen.

Tak for jeres besøg piger, det var skønt at være turguide for jer 🙂

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.