Wuhuu, i morgen flyver vi til Californien


Det er med maven fuld af sommerfugle, jeg skriver dette indlæg. I morgen formiddag flyver vores lille familie på tre nemlig fra Stockholm til Californien, og jeg glæder mig helt vildt, og er meget spændt på det hele, og også lidt nervøs. Turen blev bestilt i april 2016, inden vi vidste, at jeg var gravid, og vi skulle rigtig have været afsted sidste år. Vi rykkede dog rejsen så langt frem, vi kunne, da jeg ikke turde at tage derover, da der gik rygter om Zika-virus i Californien.

Men nu, næsten halvandet år efter, er tiden endelig kommet til, at vi skal afsted. Det bliver en helt anden ferie, end vi først havde planlagt, dengang vi bookede, og ikke vidste, at William var på vej. Men jeg er sikker på, at det bliver en fantastisk ferie, og jeg glæder mig til, at vi skal være os tre sammen i to uger.

Den lange flyvetur med baby

Jeg kan ikke lade være med at spekulere på, hvordan den lange flyvetur mon kommer til at gå, når vi har William med. Han er ikke ligefrem den, der gider at sidde stille, så vi skal nok få en masse at se til. Jeg har pakket en masse legetøj i håndbagagen, som jeg håber kan underholde ham lidt ad vejen, og så kan han forhåbentlig få taget sig nogle gode lange lure.

Ellers er vi ved at være klar, det sidste vasketøj er ordnet, og kufferterne er ved at være pakket, så nu håber jeg blot, at vi får sovet godt i nat frem til kl. 5.30, hvor vækkeuret ringer. Eller rettere vækkeurene, for jeg stiller tre bare for at være på den sikre side 🙂

Læs også: Gode råd til at flyve med baby

Når vi ankommer til Californien

Vi har indtil videre booket otte ud af de 14 nætter, og planen er, at vi starter med tre nætter på et Bed & Breakfast i Los Angeles, hvorefter vi skal have tre nætter på et spa-hotel i Las Vegas, så mor her kan blive forkælet! Herefter kører vi til Sedona i Arizona, hvor vi har booket to nætter på et hotel, der vist nok er omringet af bjerge.

Efter Sedona regner vi med at tage fire overnatninger i San Diego, og så slutte ferien af med to overnatninger i enten Palm Springs eller Los Angeles, men vi har som sagt ikke booket disse overnatninger endnu, så vi tager det lidt, som det kommer.

Hvis du ligger inde med fif til oplevelser, restauranter eller generelt gode råd, så del dem endelig i en kommentar nedenfor, tak 🙂 Jeg ved ikke, om jeg kommer til at blogge, mens vi er afsted, men jeg lover, at jeg deler en masse billeder fra vores tur på min Instagramprofil @udelukkendelund. See ya!

4 Comments

 1. 18. august 2017 / 20:47

  Det lyder som en dejlig tur. Fedt at i ikke lader jer begrænse og der stadig er plads til forkælelse. Jeg glæder mig til at læse om jeres tur og det at rejse med en baby. Måske der kommer et lille tip eller to. Vores lille ny skal nemlig også snart have sin debut 🙂
  Ha en fantastisk tur.
  /Helle

  • Katrine
   18. august 2017 / 21:03

   Mange tak, Helle 🙂 Og ja, vi prøver at kaste os ud i tingene, selvom det selvfølgelig er lidt mere besværligt med en baby, men det plejer jo at gå fint 🙂 Jeg lover, at der kommer rejsebeskrivelser os tips. Det lyder dejligt, hvor skal I hen?
   /Katrine

 2. 20. august 2017 / 15:18

  Aih, hvor lækkert. Rigtig god ferie 😀
  Jeg vil følge med på Instagram 😉

  • Katrine
   4. september 2017 / 19:47

   Tak 🙂 Det var en skøn ferie 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.