Tips til at gøre boligen efterårs-hyggelig


Når efteråret og vinteren er over os, bruger vi mere tid indendøre. Derfor får du her fem tips til, hvordan du kan gøre din bolig endnu mere hyggelig og klar til den mørke tid.

Lyskæde

Lyskæder er med til at skabe en hyggelig belysning, og så kan det også se super dekorativt ud. Du kan bruge lyskæder på mange forskellige måder, f.eks. hænge dem op over billeder, lægge dem på en reol eller komme dem i en glasvase.

Puder og tæpper

Sørg for at have en masse puder og tæpper, så du er klar til filmhygge med kæresten eller veninderne. Hyggeligere og mere efterårs-agtigt bliver det ikke!

Kogler og kastanjer

Du kan finde en masse fine ting i naturen, som du kan gøre din bolig efterårs-hyggelig med. Gå på jagt efter kogler, kastanjer, farverige blade og sten og brug dem til at lave en fin udsmykning med.

Noget varmt at drikke

Sørg for at have nogle fine kopper samt din yndlings-te, kakao eller kaffe klar, så du kan servere lidt varmt at drikke, når du får gæster på besøg.

Hyggelæsning

Efteråret er den perfekte tid at læse i, så læg bøger og magasiner frem i stuen, så du nemt kan smide dig i sofaen og hyggelæse, mens det blæser og regner udenfor.

Har du andre tips til at gøre boligen efterårs-hyggelig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.