Personliggør din bolig på budget


Det behøver ikke at være dyrt at gøre dit hjem endnu mere hyggeligt, se bare her, hvor du får fem idéer til, hvordan du nemt kan personliggøre din bolig på budget.

1. Find ting i naturen

Gå på jagt i naturen og find fine ting, som du kan bruge til at pynte med. Det kan være flotte sten, muslingeskaller, blomster, kogler og kastanjer. Du kan med fordel skifte lidt ud i sagerne, når vi går ind i en ny årstid, og du kan både vælge at bruge tingene, som de er, eller dekorere dem og på den måde gøre dem endnu mere personlige.

2. Brug dine smykker

Du har garanteret en masse fine smykker, som du er rigtig glad for, og i stedet for at pakke dem væk i en skuffe, kan du med fordel have dem stående eller hængende fremme. Du kan f.eks. lave dit eget smykketræ, eller hænge en bøjle op på væggen med alle dine halskæder på. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

3. Gå på loppemarked

Du kan helt sikkert finde masser af fine sager på loppemarkeder og gøre et godt kup. Ofte kan du også købe lidt anderledes ting, som man ikke finder i boligforretningerne, og på den måde kan du finde noget, der passer til din personlige stil, uden at det behøver at koste en formue.

4. Lav dit eget billede

Find papir, saks, tusser, gamle magasiner og den slags frem, og så er det ellers bare i gang med at være kreativ. Skriv søde citater, klip sjove ting ud fra bladene eller tegn fine motiver. Du kan også få familien til at være med til at lave billedet, så det minder dig om en hyggelig dag i havde sammen, hver gang du kigger på det.

5. Ting fra familien

Måske er der nogle i din familie, der skal flytte, og du kan måske være heldig, at de skal skille sig af med nogle ting, som du kan arve fra dem? Det kan være en ting i dine bedsteforældres hus, der vækker gode minder, eller måske kan du arve din onkelts lænestol, når han skal købe nyt.

Har du andre gode fif til, hvordan man kan personliggøre sin bolig på budget?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.