Fede events i København i maj

the color run

Hvis jeg befandt mig i København i maj måned, kunne jeg meget vel finde på at deltage i disse fire fede events. Kig med og se, om der er et event for dig.

ELLE Style Awards

Den 4. maj afholdes modebranchens mest prestigefyldte prisuddeling, ELLE Style Awards, hvor de ypperste kræfter i branchen og toppen af den danske kendisscene samles for at hylde de allerbedste inden for dansk mode. Som Goodie Card medlem af Magasin kan du spare 20 procent på billetten, der inkulderer velkomstdrink, adgang til showet, efterfest og naturligvis en goodiebag.
Bestil billetter >

The Color Run

Vil du have en sjov dag med dine venner, hvor I samtidig får motion? Så er The Color Run måske noget for jer? The Color Run er et løb for alle, hvor man løber eller går fem kilometer, og for hver kilometer man når, får man kastet en farve på sig. I målområdet fortsætter festen med en gigantisk Finish Line Festival. Det foregår i København den 10. maj, og hvis du også synes, at det lyder som den sjoveste fem kilometer ever, kan du bestille billetter her >

Little Copenhagen

Little Copenhagen er et nyt koncept, hvor du kan spise, drikke, hygge og lade dig underholde sammen med venner og familie i forskellige dele af København. Hver uge hele sommeren flytter Little Copenhagen til en ny bydel, og starter denne uge på Israels Plads.
Besøg website >

Fredagsrock med Rasmus Walther og Stine Bramsen

Hvis en sjov dag i Tivoli plus en god koncert under åben himmel, lyder som noget for dig, så kan jeg anbefale dig en tur til Fredagsrock i København. Jeg ville personligt meget gerne høre Rasmus Walther og Stine Bramsen den 8. maj, men det gode ved Fredagsrock er jo, at der er mange kunstnere og fredage at vælge imellem hele sommeren.
Se sommerens program her >

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.