Spa-ophold på Comwell i Korsør

I sidste uge tog min mor og jeg på et to-dags spa-ophold på Comwell i Korsør, da vi trængte til en tøsetur.

Stedet var lækkert, og vi fik et fint værelse lige ud til spa-terrassen, hvor vi fik solet os og svømmet i både pool og hot tub. Herudover smagte maden skønt, og serviceniveauet var rigtig højt. Mums!

comwell mad

Prikken over i’et var den sunde og meget lækre morgenmadsbuffet, der blandt andet bød på skyr, hjemmelavet grøntsagsjuice, frugt, nødder, æg og meget mere.

comwell morgenmad

Udover at dase i solen gik vi også en tur ind til Korsør centrum, hvor vi fik shoppet, været på stranden og spist frokost på havnen. Om aftenen var det tid til lidt selvforkælelse, så vi lagde ansigtsmasker og gik tidligt i seng med en god bog. Det var virkelig nogle skønne dage, og jeg kan helt klart anbefale en tur til Comwell Grand Park i Korsør.

comwell 1

storebaeltLystbådhavnen i Korsør med udsigt over Storebæltsbroen

stranden korsoerPå stranden i Korsør

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.