Fire trin til at starte og gro din online business

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få fire vigtige trin til en succesfuld online business.

Du får gode råd til at styrke dit mindset, udleve din passion, brande dig selv online og komme i gang med at få kunder i biksen.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.


Tilmeld dig her, og få masser af tips og inspiration direkte i din indbakke

Sommer i Skanør – børnevenlig strand, fisk og pastelfarvede huse


Drømmer du om en sommerdag i det svenske, så kan jeg anbefale dig at køre til Skanør. Skanør er et virkelig idyllisk sted med dens flotte sandstrande og hyggelige havn, og så tager det kun 40 minutter at køre dertil i bil fra Københavns Lufthavn.

Børnevenlig sandstrand

Skanør har en af Sveriges bedste strande. En hvid, bred sandstrand, hvor du skal et stykke ud, før det bliver dybt, hvilket gør stranden super børnevenlig. Den er også yderst populær, så vær klar over, at der er rigtig mange mennesker, når vejret er lig med strandtur.

Fabelagtig fisk

Hvis der er noget svenskerne er gode til, så er det fisk, og du må ikke snyde dig selv for at spise på Skanørs fiskerøgeri. Restauranten er hyggelig, du har mulighed for at sidde udenfor, og fisken smager fantastisk. Jeg tror ikke, jeg har smagt så lækker varmrøget laks, som dem jeg har spist i Skanør. Mums mums mums!

Skønne naturomgivelser

Ved Skanør er naturreservatet Flommen, og her er det oplagt at gå en tur i de fine naturomgivelser. Langs stranden finder du flere hundrede pastelfarvede strandhytter, og til venstre for havnen ligger der også en golfbane.

Parkering ved Skanør Havn

Som tidligere nævnt, så er Skanør forståeligt nok et populært sted at bruge en sommerdag, og det kan derfor være en god idé at komme tidligt på dagen, hvis du vil sikre dig en parkeringsplads. Vær opmærksom på, at der skal betales parkeringsafgift på Skanør Havns parkeringspladser.

Læs også: Stormfuld sejltur til Skanör i Sverige

E-BOG: Blog dig til flere kunder
Lær, hvordan du kommer i gang med din egen virksomhedsblog, og blogger dig til flere kunder.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen tilsendt direkte til din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.