Sygdom og forskudsfødselsdagsgave

sygdom

Gå nu væk sygdom! Jeg vågnede op med ondt i halsen søndag morgen, og har stort set ligget i sengen, siden vi ankom til Sofia. Det er kedeligt, men alligevel kan jeg ikke rigtig tage mig sammen til at lave noget. Det er blevet til lidt blogging, men hele min krop føles så tung og træt, så det eneste jeg faktisk orker, er at stene serier og spise Halls bolsjer – pænt ynkeligt!

Solen skinner ellers udenfor, og sneen er smeltet, og jeg burde gå ud og tage billeder med mit nye kamera, som Hans-Kristian har givet mig i fødselsdagsgave. Vi fandt det på tilbud i Københavns lufthavn, så det var bare med at slå til, nu hvor jeg har kigget på det siden jul. Det er dog kun blevet til lidt billeder fra altanen, men jeg synes, at det virker til at tage rigtig gode billeder. Jeg mangler dog stadig at lære alle funktionerne ordentligt at kende, så I må have et indlæg med masser af billeder til gode.

canon_powershot_g16

Nu vil jeg vende tilbage til “Modern Family”, og have lidt mere ondt af mig selv. God dag til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.