Spontan middag på Søpavillonen og lidt om det nye kontor

Ligeså meget som jeg elsker, når der er styr på tingene, ligeså meget elsker jeg, når der sker noget spontant. Og sådan en aften havde HK og jeg i går, hvor vi mødtes til en gåtur efter arbejde.

Jeg er jo begyndt at arbejde på et kontor inde i byen nogle dage om ugen for at komme lidt ud af lejligheden, og det fungerer vildt godt! Min lille online forretning føles mere rigtig, når jeg sådan gør mig klar om morgenen, og tager afsted for at arbejde. Det er jo egentlig lidt underligt, for om jeg sidder herhjemme eller på kontoret burde jo gå ud på et, men rent psykisk gør det en kæmpe forskel.

Den bedste måde at beskrive det på, er nok, at det på en måde bliver lidt mere seriøst. Ikke fordi jeg ikke tager mit arbejde seriøst, når jeg arbejder hjemmefra, men det er på en måde bare mere virkeligt, når jeg ikke sidder hjemme blandt vasketøj og tusindvis af andre overspringshandlinger. Jeg er så glad for, at jeg fik taget mig sammen til at finde en kontorplads, for det har helt sikkert gjort det sjovere for mig at være selvstændig.

Jeg arbejder stadig hjemmefra en gang imellem, og jeg elsker den frihed, der er i, at jeg selv kan bestemme, hvor jeg vil tilbringe dagen. Hvis man har en off-dag, eller vasketøjsbunken er blevet for stor, så kan man tage en dag hjemme, og på andre dage, hvor man er fyldt med energi og overskud, er det bare så fedt at møde ind på kontoret og få arbejdet en masse. Samtidig er det også rigtig hyggeligt at sidde sammen med Sanne, som den danske kvinde, der ejer kontoret, hedder. Vi har det rigtig hyggeligt sammen, og det er dejligt at have lidt socialt liv i løbet af arbejdsdagen.

Men tilbage til den spontane middag – i går da jeg gik fra kontoret, aftalte jeg med HK, at jeg i stedet for at tage hjem ville tage ud til hans arbejde, så vi kunne gå en tur derude og så køre sammen hjem derfra. Hans arbejde ligger i et rigtigt hyggeligt område med en superfin natur ud til Skærgården, og da solen skinnede fra en skyfri himmel, var det skønt med en lille gåtur efter en lang dag indendøre foran skærmen.

Efter gåturen fik HK den idé, at vi skulle tage ud at spise, og vi endte derfor på Sjöpaviljongen, der ligger med en fin udsigt ud til vandet. Jeg havde efterladt min mobil i bilen, så jeg fik desværre ikke taget billeder af den smukke natur eller det hyggelige sted, hvor vi spiste, men jeg fik dog lånt HKs mobil og taget et billede af den lækre mad, vi fik 🙂 Det smagte simpelthen himmelsk, og middagen beviste bare endnu en gang, hvor godt det er, at man er lidt spontan en gang imellem.
spontan_middag_soepavillionen_sirlon_steak
♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.