Blues med Bedste

Jeg havde i går fornøjelsen af at være på besøg hos min Bedste, kun hende og jeg. Det er en tradition, som vi har haft, siden jeg var lille, og jeg tænker tilbage på alle de mange stunder med et stort smil på læben, så det er selvfølgelig en tradition, der skal holdes ved lige.

Når jeg træder ind af døren hos hende, bliver jeg budt velkommen med åbne arme, og med det samme, tænker jeg tilbage på alle de mange dejlige minder, jeg har her fra både som barn og som voksen. Jeg føler mig mere end velkommen, og jeg elsker hendes hyggelige lejlighed med gamle møbler og store røvballegardiner, som hun selv har syet. Overalt på væggene hænger der familiebilleder, og hvert enkelt billede og person har en fantastisk historie. Stedet oser af hygge, tryghed og glade minder!

I går havde hun inviteret mig til middag, og efterfølgende skulle vi på Hugo’s i Køge, hvor der var Blueskoncert. Hun forkæler mig altid, og jeg fik selvfølgelig hendes hjemmelavede rejecocktail til forret, oldschool, men stadig én af mine livretter. Hovedretten bestod af en lækker kylling, og så skulle vi selvfølgelig have Leffe øl til, Bedstes absolut favoritøl, og helst den mørke! 

Efter middagen gik turen til Hugo’s, hvor vi fik klemt os ned ved et bord i den fyldte kælder, og min friske Bedste på 72 faldt selvfølgelig hurtigt i snak med folk omkring bordet. Alle synes, hun var megasej, fordi hun var med sit barnebarn i byen, men faktisk var det jo mig, der var med hende i byen. Jeg føler mig virkelig heldig, at jeg har sådan en frisk Bedstemor, selvom hun da også til tider, fik sagt nogle ret pinlige ting. 

Efter turen på Hugo’s fortsatte vi hjemme hos hende igen med endnu et glas øl, og alvorlige snakke og dans til kl. 4 i nat. Megahyggeligt! Og jeg synes altså, at jeg har verdens sejeste og bedste Bedste.

Skriv gerne en kommentar, hvis du også har verdens sejeste bedsteforældre.

rejecocktail, bedste, oldschool, hjemmelavet, hjemmelavede, rejer,
Opt In Image
Rejsetips til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du rejsetips, gode råd og nyheder direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.