Videodagbog fra Stockholm


Som noget nyt her på bloggen, vil jeg introducere en videodagbog. Jeg elsker at blogge, og har gjort det i over fire år, og kan ikke forestille mig, at jeg skal stoppe med at skrive, men derfor synes jeg stadig, det er på tide, at jeg også øver mig lidt i at lave videoblogging, eller vlogging, som det også kaldes.

Video et godt format, når man er nybagt mor, da det er nemmere lige at tale til telefonen og optage i selve situationen end at skrive det hele ned senere. Så det fungerer rigtig godt, når man ikke har så meget tid. Jeg vil derfor teste videoformatet af, og se om det er noget, der fungerer for mig, og om det er noget for jer, der læser med her på domænet.

Jeg er stadig nybegynder, når det kommer til vlogging, så bære over med mig, og kom meget gerne med feedback og tips, hvis du sidder inde med noget 🙂

Årets første videodagbog er fra weekenden her i Stockholm, hvor William fik sin tre måneders vaccine, og vi havde besøg fra Danmark. Se, hvordan det gik, her:

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.