Sommerweekend med bær og 100 års jubilæum


Weekenden har stået på bærplukning i min kærestes forældres have. De har buske med blandt andet solbær, ribs og stikkelsbær, så jeg inviterede min Bedstemor med til at plukke bær, så hun kan lave lækkert syltetøj af det. Jeg glæder mig meget til at få et par glas med hjemmelavet solbærsyltetøj, som er perfekt til morgenmaden, både på brød eller i yoghurt. 

Solbær, ribs og stikkelsbær, bær, have, sommer, sol, pluk selv, syltetøj, familie, bedste, landet, stevns,
Solbær, ribs og stikkelsbær

Herudover havde Stevns Garderforening 100 års jubilæum i går, hvor blandt andet min far og svigerfar er medlemmer, så jeg meldte mig til at være chauffør for dem, da de skulle køres til fest og hentes igen, herudover var jeg også en tur i Store Heddinge, og se da de gik march igennem byen. Det var nu meget sjovt at se, at de “gamle” stadig kan gå i takt og lystre på “stå ret”, “se til venstre” og andre sjove kommandoer.

Stevns Garderforening 100 års jubilæum, store heddinge


Alt i alt har det været en stille og rolig weekend på landet i det dejligste vejr, og jeg føler mig fuldt ladet op til endnu en arbejdsuge. 

Jeg håber også, at du har haft en god weekend.   

Du kan følge mig på Facebook her >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.