Skuespillerinden Sarah-Sofies sommerfavoritter


Du kender højst sandsynligt den søde skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina fra tv-serien “Lærkevej” eller måske fra teenagefilmen “Bora Bora”. Udover at være en supergod og talentfuld skuespillerinde, er hun også en fantastisk sød og skøn pige, og lige her, fortæller hun om sine sommerfavoritter. 

skuespiller, skuespillerinder, sarah-sofie boussnina, lærkevej, bora bora, 1864, tvillingerne og julemanden, interview, sommer, tøj, fashion, stil, favoritter

Se Sarah-Sofie i kortfilmen “In absentia” her >


Årets sommerhit:
– Jeg er blevet helt vild med Miley Cyrus nye sang “We Can’t Stop”.


Yndlingsferiested:
– Paris, jeg elsker alt ved den by.


Yndlingssommermad:
– Grillmad. Mine forældre holder de bedste grillfester om sommeren med grillet kød og fantastiske salater, det kan jeg rigtig godt lide. 


Sommertøjet:

1. – Hope trøjen fra Custommade, som de har lavet i samarbejde med Red Barnet. Jeg elsker Custommades tøj, og denne t-shirt er både cool og så støtter den en god sag.

2. – Jeg har lige købe de her runde Ray Ban briller, som jeg elsker.

3. – De her sommersko fra Stella McCartney er virkelig virkelig søde. Dem kunne jeg godt tænke mig at have på hele sommeren.

4. – Shorts fra det amerikanske brand Current/Elliot, som jeg lige har købt på tilud i Birger Christensen til 300 kr. Printet er feminint og snittet er råt, hvilket jeg synes er en superfed kombination.

5. – Superfede Orkidea bukser fra Custommade. De er vildt komfortable at have på, og så synes jeg, de er superseje. Jeg elsker dyreprint, så de er lige mig.

Hvilke projekter er du i gang med?
– Jeg har netop lige afsluttet optagelser på TV 2’s nye julekalender “Tvillingerne og julemanden”, som får premiere denne jul. Her til august starter jeg optagelse på Ole Bornedals nye tv-serie og film “1864”, som handler om slaget ved Dybbøl, det glæder jeg mig enormt meget til. 


Følg Sarah-Sofie på Facebook >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.