Søs, sol og sushi


På vej hjem fra arbejde lavede jeg en spontan aftale med min veninde Søs, og aftenen var reddet med det bedste selskab. Vi hyggede på Bryggen i det dejlige vejr, hoppede en tur i vandet og snakkede om fyre og andre tøseting. Aftensmaden stod på lækker sushi i det fri, og på trods af et par lyserøde arme, har det været en perfekt venindeaften, der sluttede af med en film i sofaen. 

sushi, bryggen, islands brygge, hatoba, maki, ben, brun, bleg, hvid, den tomme plads, j. k. rowling, sommer, sol, badning, svømme,

Søde Søs og skøn sushi // Søs lækre stænger og mine blege ben // “Den tomme plads”
Min kæreste er på arbejde, så jeg er smuttet i seng smurt ind i masser af aftersun og med en god bog, “Den tomme plads”, af J. K. Rowling, som er en af mine yndlings forfattere.

Sweet dreams <3
P.S. Jeg har i dag købt billetter til Aladdin The Musical, og jeg glæder mig som et lille barn, har du set den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.