Stille og rolig uge med tandpine


Jeg har ikke fået skrevet på bloggen siden i søndags, hvor jeg var på en stormfuld sejltur til Skanör. Mandag morgen kl. 4 var vinden stilnet lidt af, og vi sejlede hjem, og nåede alle på arbejde. Jeg var virkelig træt, så mandag aften faldt jeg tidligt i søvn på sofaen. 


Tirsdag fik jeg tandpine. Av! Jeg har en visdomstand tilbage, som endnu ikke er trukket ud, og den driller desværre, så tirsdag eftermiddag var jeg til tandlægen, og få mit eget personlige apotek med to slags penicillin, mundskyl og smertestillende.  

Penicillin, tandpine, ipren, smertestillende, tandlæge, visdomstand, mundskyl


Herudover har ugen stået på 1,5 km. svøm i meget koldt havvand på Amager Strand, yoga, og så har jeg også været til ansigtsbehandling hos La Vida Nabila. I går var sidste arbejdsdag inden sommerferien, og det fejrede min kæreste og jeg med en tur på Baresso og sushi til aften. Mums!

Læs også: Skøn ansigtsbehandling hos La Vida Nabila

Baresso Coffee, kaffe, gelato, flødeskum, latte, cafe, fredag, sommer, hygge, kæreste
sushi, takeaway, weekend, fredag, ris, fisk, edermame, bønner, citron, hatoba, islands brygge, mad, sommer

Nåh jo, jeg har også købt mascaraen “Volume Million Lashes Excess” fra L’Oréal, som giver lange flotte øjenvipper, og så fik jeg den på tilbud i Matas. Win!

Volume Million Lashes Excess, mascara, Loreal Paris, sort, øjne, øjenvipper, lange, vipper, sommer, matas, tilbud

Nu skal jeg nyde weekenden, inden turen går til Østrig på mandag. Rigtig god weekend til dig 🙂 

Du kan følge min blog på Facebook her >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.