Så blev det vinter i Stockholm

saa_blev_det_vinter_i_stockholm
Udsigten fra køkkenet lige nu…

Jeg sidder i sofaen pakket ind i et varmt tæppe med en kop te, mens det sner og stormer uden for vinduerne. I weekenden satte vi uret en time tilbage, og jeg skal da lige love for, at vejret har taget vintertiden bogstaveligt heroppe i Stockholm. I går aftes begyndte det at sne og blæse åndsvagt meget, og det er endnu ikke stoppet.

Jeg havde ellers lagt planer for i dag, om at jeg skulle en tur ind til byen for at hente mit svenske id-kort, hvorefter jeg ville tage ind på kontoret for at arbejde. Men lige netop i dag benyttede jeg mig af den frihed, der er ved at være selvstændig, og blev i stedet hjemme i varmen 🙂

I aften er det meningen, at jeg skal til et dansk netværksmøde, men jeg må indrømme, at oddsene for, at jeg kommer afsted, ikke er særlig høje pt. Jeg har svært nok ved at tage mig sammen til at slæbe min gravide krop uden for døren i forvejen, og når det så ovenikøbet stormer og sner, så skal der altså et mirakel til, at jeg kommer afsted. Ifølge min vejr-app klarer det dog op omkring kl. 16, så måske sker der mirakler alligevel…

Jeg håber, du får en god eftermiddag og aften, og forhåbentlig har du bedre vejr end mig, der hvor du befinder dig.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.