Jeg har været med til at skrive bogen Piger 2017

jeg_har_vaeret_med_til_at_skrive_bogen_piger_2017
I sommers blev jeg spurgt, om jeg ville være med til at lave artikler til den nye bog “Piger 2017”. Bogen henvender sig til teenagepiger, hvilket er den samme målgruppe, som jeg skrev til, da jeg arbejdede på Vi Unge. Jeg elsker at skrive, og synes, det er en rigtig sjov målgruppe at skrive til, så jeg ville selvfølgelig rigtig gerne være bidragsyder til bogen 🙂

Det er min tidligere chef på Vi Unge, Katrine Memborg, der er forfatter på bogen, og det er Politikens Forlag, der udgiver den. Jeg er rigtig beæret over, at jeg fik lov til at være med på projektet, og det var en virkelig sjov opgave, som jeg drømmer om at få flere af fremover.

I bogen har jeg blandt andet bidraget med artikler om drømmetydning, blogging og YouTube samt tips til at få et federe værelse, en sundere hverdag, være den bedste udgave af sig selv og gode råd til at få en smukkere hud. Herudover indeholder bogen også tests, noveller, venindesider, opskrifter og meget mere.

Den perfekte julegave til teenagepigen

Hvis du skal købe en julegave til en teenagepige i år, så kan jeg anbefale dig at lægge “Piger 2017” under juletræet. Bogen udkommer i dag den 11. november, og den kan blandt andet købes på Gucca.dk for 119,95 kr. her eller på Saxo.com her. (Reklamelinks)

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.