Hvilken pusletaske skal jeg købe?

Superfin pusletaske fra Ida Ising.
Superfin pusletaske fra Ida Ising.
Hvis du sidder derude, og har gode forslag til, hvilken pusletaske, der er værd at investere i, så har jeg brug for din hjælp 🙂

Indlægget indeholder reklamelinks.

Jeg har faktisk allerede forelsket mig i Blackbird pusletasken fra Ida Ising, men inden jeg bruger 999,95 kr. på en pusletaske, vil jeg lige høre, om der måske er andre og ligeså gode alternativer på markedet. Ida Ising pusletasken ser ud til at have alle de features, som jeg gerne vil have, men samtidig synes jeg, at det er mange penge at bruge på en pusletaske.

Det vigtigste for mig, når det kommer til valg af pusletaske, er, at der er madras i, så man nemt og hurtigt kan skifte ble, når man er på farten. Jeg regner med, at vi kommer til at rejse en del med lillemanden, og derfor skal det være nemt at pusle ham, når vi f.eks. kører fra Stockholm til Danmark.

Den praktiske Ida Ising Blackbird pusletaske.
Den praktiske Ida Ising Blackbird pusletaske.

Herudover kan jeg også godt lide, at Ida Ising pusletasken har masser af plads indvendigt, og samtidig har den et rum udvendigt, hvor der kan ligge mobiltelefon, pung og nøgler, så man ikke skal åbne tasken hver gang, man skal have fat i dette.

Kender du til en pusletaske, der kan de samme ting, eller som er ligeså smart, så skriv meget gerne en kommentar nedenfor, så jeg kan blive inspireret til, hvilken én, jeg skal vælge. Taaak for hjælpen 🙂

♡ Katrine

4 Comments

 1. Mie
  1. november 2016 / 17:58

  Jeg tænker at en rygsæk vil være optimal, netop når i skal rejse så meget. Du får hurtigt begge hænder fylde og hvor skal pusletaske så være ? På ryggen selvfølgelig.

  • Katrine
   1. november 2016 / 18:29

   Der er dog det problem med en rygsæk, at der ikke er “indbygget” madras i, men ellers er det en god idé 🙂

 2. Astrid Werge
  1. november 2016 / 18:38

  Vi er super glade for den Day har lavet! Overslaget kan foldes ud og det er godt nok ikke en madras, men det fungerer fint og er nemt at tørre af hvis der er uheld. Derudover har min kæreste været glad for at den ikke er så “damet” at gå med som mand.
  Tror faktisk du kan få den med -25 % på mamafashion.dk lige nu. Ellers så hold øje – der er tit -25%!

  • Katrine
   2. november 2016 / 09:44

   Hej Astrid 🙂
   Tak for din kommentar, har lige tjekket Day-taskn ud, og den er virkelig også superfin! Der er simpelthen så mange fine pusletasker på markedet, at det er svært at vælge. Har også lige lært, at der findes puslerygsække – de virker også vældig smarte. Tak for tippet med Mamafashion 🙂
   Håber, at du og lillemanden har det godt.
   Knus Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.