Powerkvinder og ejere af deres eget PR-bureau

powerkvinder impression pr

Jeg har interviewet Terese og Christina, der er bedste veninder, og sammen har den populære blog The Impressionista samt deres helt eget PR-bureau Impression PR. Herudover er de supersøde og et par vaskeægte powerkvinder.

1. Hvad er en powerkvinde for jer?
En powerkvinde er for os, en kvinde, der tør at gå efter sine drømme og realisere dem.

2. Hvad fik jer til at følge jeres drøm, og hvordan turde I at kaste jer ud i det?
Vi har haft en drøm om at starte vores egen virksomhed siden barndommen. Vi er begge opvokset med mødre, der er iværksættere, så det har ikke ligget fjernt fra os. At følge sine drømme kræver en masse mod og tro på sig selv, men det er en fantastisk frihed at være sin egen chef.

3. Hvordan kom I i gang med jeres eget PR-bureau?
I starten af 2014 besluttede vi os for, at sommeren samme år skulle være tidspunktet, hvor vi startede Impression PR. Vi sagde vores daværende jobs op, og brugte fire dage i Italien på at lave en forretningsplan i foråret. Derefter gik vi i gang med at holde møder med potentielle kunder, finde showroom m.m. Tre måneder senere åbnede vi vores showroom i hjertet af København, med en kæmpe åbningsfest for 150 mennesker, og siden da har der været run på.

4. Hvordan fik I idéen til at gøre det, I gør?
Vi har begge bevæget os i PR-branchen i flere år, både gennem vores jobs og via bloggen. De sidste fire år er vores netværk vokset enormt, og tiden var inde til at starte op selv.

5. Hvad gør I for at holde gejsten og motivere jer selv?
Vi har hinanden! Vi har altid været som søstre, og er rigtig gode til at motivere og udfordre hinanden. Det at vi har et fantastisk showroom at møde ind i hver morgen, og at vi laver det, vi elsker og brænder for hver dag, er en drøm, der er gået i opfyldelse.

6. Hvor får I jeres power fra?
Vi får helt sikkert vores power fra hinanden og fra vores familier, veninder og kærester. Vi er heldige begge to at have et bagland, som altid roser, støtter og motiverer os til at følge vores drøm.

7. Hvad er, og var, jeres største udfordring?
Vores forholdsvis unge alder (de er begge 26 år) har vi skulle bevise, ikke var en negativ ting. Heldigvis har vi hurtigt kunne vise gode resultater, der har bevist, at vores passion og unge alder kun er en fordel.

8. Hvad er jeres styrker?
Troen på os selv, vores passion og en god omgang perfektionisme. Vi gør intet halvhjertet, og det er noget, vi håber kan ses i alt, hvad vi gør.

9. Har I måtte give afkald på noget for at følge jeres drøm?
Vi har givet afkald på en god fast løn, tid til familie og venner og et liv uden de store bekymringer. Livet som selvstændig er usikkert, men det er uden tvivl det hele værd. Den frihed, der er ved at have sin egen virksomhed, kan ikke måle sig med noget.

10. Hvordan er en hverdag for jer?
Vi møder ind på kontoret tidligt om morgenen, hvor de første par timer går med at besvare mails, arrangere møder, opdatere sociale medier, tjekke magasiner og blogs for nye omtaler m.m. Tiden efter frokost bruges gerne på at planlægges events, afholde kundemøder eller møder med journalister og bloggere, skrive pressetekster og en hel masse andet. Vi bruger også en hel del tid ude af showroomet til møder, events m.m. Det fede ved PR-branchen er, at alle dage er forskellige, og at man møder en masse inspirerende mennesker.

11. I har jo været i gang i et halv års tid nu, så hvad er status efter det første halve år, har det levet op til jeres forventninger?
Det første halve år er gået over alle forventninger. Vi har 12 fantastiske brands indenfor segmenterne skønhed, sundhed og interiør, og vokser hele tiden. Vi er meget stolte over, alt hvad vi har opnået allerede, og er lykkelige for, at vi fulgte vores drøm.

12. Har I et råd til andre, der gerne vil følge deres drømme ligesom jer?
Gør det! Det er hårdt arbejde, og intet kommer af sig selv, men når det lykkes, er der ingen bedre følelse.

Læs også om smykkedesigneren Mai Manniche og om powerkvinden Kira Eggers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.