Den lille havfrue i Operaen

Wauw, hold da op et show! Jeg er lige kommet hjem fra Operaen, hvor jeg her til aften var inde og se “Den lille havfrue” med min mor og bedste.

den lille havfrue

Vi startede med at spise en skøn buffet på restaurant Bojesen i Operaen, hvorefter vi fandt vores pladser i den fine sal.

den lille havfrue 2

Det var en fantastisk oplevelse, og hold nu op, hvor var skuespillerne bare dygtige. De sang fantastisk, spillede fantastisk, og jeg fik både gåsehud og smil på læben. Det var virkelig et fremragende show, og jeg blev fuldstændig som barn igen. Herudover var kulisserne også virkelig flotte, og man levede sig helt ind i historien.

Foto: Fredericia Teater
Foto: Fredericia Teater

Det var især sjovt at se Tim Schou på scenen som Tumle, da jeg kender ham helt tilbage fra min barndom, da vi er vokset op sammen i den lille by Store Heddinge. Det var så fedt, at se ham give den gas på scenen, hvor han gjorde det fremragende.

Hvis der stadig er billetter at få, kan jeg helt klart anbefale alle barnlige sjæle at tage ind og se “Den lille havfrue”.

Læs også: Aladdin the musical i Operahuset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.