Sticks og Sushi på Tivoli hotel

sticks and sushi copenhagen
Jeg elsker sushi, og en af mine favoritsteder at spise det er på Sticks’n’Sushi på toppen af Tivoli Hotel i København. Herfra har du en fin udsigt udover byen, og samtidig er deres sushi meget lækker.

Restauranten ligger på 11. etage, og inden middagen kan du nyde udsigten med en lækker drink i hånden enten på deres terrasse eller i det hyggelige hjørne med frithængende bænke.

Når du når til middagen, så giv dig god tid med at tjekke deres menukort ud. De har et stort udvalg, og jeg har det med altid at bestille alt for meget. Men tro mig, det er det værd 🙂

sticks and sushi tivoli hotel copenhagen

Find Sticks’n’Sushi her

Tivoli Hotel
Arni Magnussons Gade 2
1577 København V
Website

♡ Katrine

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.