Besøg fra Danmark

mor_far_mig
Et dejligt billede af mine forældre og mig fra jeg blev HF-student for to år siden.

Juhuuu, hvor jeg glæder mig til at få mit første besøg fra Danmark. Mine forældre lander på fredag, og jeg glæder mig virkelig meget til at se dem og vise dem rundt i byen. Det bliver så godt at kunne vise dem Sofia, så de kan se de steder, jeg snakker om in real life.

De skal være her i ni dage, og udover at være i Sofia, kører vi også til Bansko, som er et naturskønt område omkring to timers kørsel herfra. Her skal vi bo på spahotel og hygge en hel weekend. Jeg glæder mig så meget! Ellers har vi ikke planlagt noget, udover at vi skal fejre min Muttis fødselsdag, så det bliver spændende at se, hvad vi finder på. Jeg har i hvert fald taget fire fridage, så der bliver masser af tid til sightseeing.

Det ser ud til, at vi også får besøg af Hans-Kristians forældre i juni, og en af mine veninder har også snakket om at komme herned i løbet af sommeren. Iih, hvor bliver det bare dejligt med alle de besøg! Jeg kan slet ikke vente.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.