Kristiluftfartsferie, den første skemad og en feberramt baby


For et par uger siden var jeg sammen med en dreng, der kaldte Kristihimmelfart for Kristiluftfart, og det synes jeg altså var virkelig sødt og sjovt, så derfor er det nu også blevet introduceret her på bloggen.

Årets Kristiluftfartsferie bød jo på et virkelig lækkert vejr, så jeg brugte det meste af tiden på at hygge i solen sammen med familie og veninder. William elsker også at være udenfor, så han hyggede sig godt i skyggen iført solhat 🙂

Dagene er også blevet brugt på at introducere W for skemad, og han er helt pjattet med det. Både boghvedegrød og kartoffelmos er blevet kørt ind med stort velbehag, og han bliver tosset, når jeg fjerner maden fra ham, da han i starten, kun må få lidt ad gangen. Dejligt, at han er ligeså madglad som resten af familien 🙂

Efter nogle skønne fridage er både min mor og William desværre blevet ramt af forkølelse og feber, så de sidste to døgn har jeg brugt på at have W sovende i mine arme. Det virker til, at det går lidt bedre her til morgen, og han ammer heldigvis godt, og så er jeg trods alt glad for, at det er nu, han er syg, og ikke til hans barnedåb den 10. juni.

Med ønsket om en dejlig og feberfri dag til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.