Siden sidst – Ferier, fødselsdag og förskola

Der hygges i sandkassen.
Påskehygge i lejligheden.
Sparring med en sej kvinde over en lækker brunch på Café Zirup.

Ej, hvor jeg savner at skrive her på bloggen. Det er alt for længe siden, at jeg har været herinde, men der er simpelthen bare sket så meget, at jeg har været nødt til at nedpriotere den. Har du det godt, og læser du stadig med derude bag skærmen, selvom her har været stille aaalt for længe?

Siden sidst har jeg været en uge i Kap Verde og holdt påskeferie i Krakow, og jeg er i fuld gang med at lave indlæg om begge steder, så bloggen bliver snart opdateret med spændende indhold. Det lover jeg 🙂

Jeg har også gang i en masse spændende projekter med nogle superseje kvinder, som jeg har brugt en masse tid på de sidste par uger. Bare lige en lille teaser, der kommer meget mere info om det på et andet tidspunkt 😉

I mandags startede William i förskola (vuggestue) heroppe i Malmø, hvilket resulterede i, at både han og jeg er blevet syge med hovedpine, feber, ondt i halsen og forkølelse. Vi er stadig ikke på toppen, men jeg tror, det går den rigtige vej.

Han har derfor kun nået at være i förskola i tre dage af halvanden times varighed hver dag, hvor jeg har været med hele tiden. Planen er, at det skal tage to uger at køre ham ind, men på grund af sygdom, har vi måtte udskyde det, så jeg er lidt spændt på at se, hvornår han er klar til at være der alene.

Det er en hård proces at køre ham ind, men jeg tror på, at han bliver rigtig glad for at være der. Han skal bare lige vænne sig til, at mor ikke er der hele tiden.

I går havde jeg fødselsdag, og uden at være alt for ynkelig, så var det en ret trist en af slagsen, da vi som sagt er syge. Vi tog derfor ned til mine forældre, hvor det meste af dagen blev brugt på sofaen med ”Gurli Gris” som underholdning. Min mor er lige blevet opereret i hånden, så vi blev enige om, at vi ligeså godt kunne ligge på den samme sofa og være ynkelige sammen i stedet for, at William og jeg var i Malmø, og hun var derhjemme alene.

Mine svigerforældre var så søde at komme og spise morgenmad med os, og om formiddagen kiggede min morfar også forbi. Så jeg blev da fejret en smule, men måtte desværre aflyse den planlagte fejring med mine veninder i dag, hvilket jeg er rigtig ærgerlig over, da jeg havde glædet mig til venindehygge og vin. Det burde altså ikke være muligt at være syg på sin fødselsdag (eller juleaften).

Jeg håber, du har en god weekend uden forårssnue, så du kan fejre din lørdag med vin og godt selskab 🙂 På snarligt gensyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.