Min nye klassiske ammekjole fra Seraphine

Klassisk ammekjole, der både kan bruges til hverdag og fest.

Når man ammer, skal tøjet gerne være praktisk, så det er nemt at give sin baby mad, og derfor går jeg næsten kun i ammetoppe fra H&M samt skjorter. Det bliver hurtigt ensformigt og kedeligt, og derfor er jeg så glad for min nye ammekjole fra Seraphine, så jeg kan peppe mit look lidt op en gang imellem.

Det er en klassisk sort kjole med korte ærmer, som både kan bruges til hverdag og fest, og så er den både pæn og praktisk. Da jeg fejrede fødselsdag havde jeg den på med en festlig jakke og et par ballerinaer med sløfjer, og da jeg var til blogevent, havde jeg et mere afslappet look med en cardigan og mine nye Nike sneakers.

Det smarte ved kjolen er, at der ved brystet er to stykker stof, der overlapper hinanden. På den måde kan man nemt lige løfte op i stoffet og få adgang til brysterne på en diskret måde. Kjolen er herudover blød og behagelig at have på, og jeg vil helt bestemt også bruge den, når jeg ikke længere ammer.


Ammekjolen kan købes til 599 kr. hos pulogpersille.dk her >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.