På ferie i Danmark

kuffert

Jeg er “hjemme” i Sofia igen efter en dejlig ferie i det danske. Det er lidt mærkeligt at være på ferie i sit fædreland, men hold nu op, hvor jeg nød det, for som mit sidste blogindlæg handlede om, så er ude godt, men hjemme bedst. Og efter en dejlig weekend med familie og veninder, blev det også en oplevelsesrig uge med masser af mad og en fuldt booket kalender. Læs min dagbog fra ugen, der gik, i Danmark her:

Mandag
Mandag startede jeg dagen med at spise brunch med min veninde, Leela, på Kompa’9, og efterfølgende gik turen ud til min tidligere arbejdsplads, Canal Digital, hvor der blev givet store krammere. Aftenen fortsatte med hygge, da min mor endnu en gang havde tryllet i køkkenet, og en ven af familien kiggede forbi.

brunch_kompa9

Tirsdag
Jeg startede tirsdag med smørrebrød hos min Bedste, hvorefter vi tog i Grand Teatret og så “Teorien om alting”. Det er uden tvivl en af de bedste film, jeg har set længe. Den var så smuk og rørende, og Eddie Redmayne, der har vundet en Oscar for sin hovedrolle i filmen, var fuldstændig fantastisk. Det var virkelig en god oplevelse at se filmen, og jeg skal helt klart se den igen.
Tirsdag blev sluttet af med en lækker fødselsdagsmiddag hos Hans-Kristians onkel.

smoerrebroed

Onsdag
Jeg elsker mor-datter hygge, så jeg nød, at min mor havde taget fri om onsdagen for at være sammen med mig. Turen gik til København, hvor vi fik shoppet lidt og spist en skøn frokost i solen på Café Norden sammen med en af mine forældres venner. Vi nåede også en tur på mit tidligere stamsted på Bryggen, Café Alma, inden turen gik til kusine-madklub og tapas i Vanløse. Efter en hyggelig madklub tog jeg tilbage til København på bar sammen med min veninde, Søs, hvor vi også mødtes med Hans-Kristian og nogle af hans kolleger.

frokost_cafe_norden

tapas

Torsdag
Der var forstsat forårsstemning i København torsdag morgen, så Hans-Kristian og jeg nød en omgang brunch på Café Europa, inden turen gik til Stevns og mere familiehygge.

brunch_cafe_europa

Fredag + Lørdag
Efter et lille besøg hos min farmor og farfar, tog jeg med mine forældre til Jylland fredag eftermiddag for at besøge min storebror og familien for at fejre mine niecers tre og fem års fødselsdage. Det var dejligt at se og lege med de skønne tøser, og det er virkelig hyggeligt at være nogles faster.

frost_foedselsdag

Søndag
I går stod den så på pakning af kufferten, så dejligt at kunne fylde den med en stor bunke tøj, og få nogle nye forsyninger med til Sofia. Det føltes næsten som at få en ny garderobe, fordi jeg ikke har haft tøjet i to måneder. Da vi var pakket og klar, var mine forældre, så søde at køre os i lufthavnen. Det er aldrig sjovt at tage afsked, men det gik noget bedre denne gang, end sidste gang, jeg skulle sige farvel til København, måske fordi, jeg allerede vender snuden hjem på ferie i Danmark igen til påske.

starbucks_lufthavn

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.