Lærerigt og rørende blogevent om hud og hår

Jeg har i dag været til et rigtig godt blogevent på skønhedsklinikken La Vida Nabila.

Nabila, der ejer klinikken La Vida Nabila er en meget ærlig kvinde, og det første hun sagde, da de andre bloggere og jeg tog plads ved det hyggelige bord med lækre snacks var noget i stil med “Vi ved ikke så meget om bloggere herinde på klinikken, så hele dagen har vi kaldt jeg for blottere.” Så var stemningen ligesom lagt og resten af tiden bød også på masser af grin, men også mere seriøse emner.

la vida nabila
Nabila, der ejer La Vida Nabila, med paryk

Nabila startede nemlig sin klinik, efter at hun mistede alt håret på grund af en sygdom, hun fik som kun 28-årig, og det kom aldrig igen. Hun har to klinikker, en i København og en i Charlottenlund, og begge klinikker tilbyder en bred vifte af behandlinger for piger, drenge, mænd og kvinder, der ønsker at være den bedste udgave af sig selv.

La Vida Nabila tilbyder blandt andet parykker (det ligner ikke parykker, men er meget naturligt) og en masse indenfor skønhed og velvære for alle, blandt andet ansigtsbehandlinger, wellness, massage, hårfjerning, eyelash extensions, permanent makeup og detox af kroppen. Så har du problemer med uren hud, hårtab eller trænger du bare til en makeover, så er La Vida Nabila stedet.

la vida nibala 2
Der var disket op med lækre snacks

Det lærte jeg om hud og hår
Nye studier viser, at min højtelskede Moroccanoil kræver 11 hårvaske at få ud af håret!!! Så hvis du ligesom mig elsker Moroccanoil er anbefalingen, at det skal bruges i begrænsede mængder og kun i spidserne. Bestemt ikke i hårbunden!

Herudover lærte jeg, at det vigtigste din hud har brug for er fugt, som påføres huden med cremer. Jeg fortalte jo forleden, at jeg bruger Vichy dagcreme, men ifølge eksperterne på La Vida Nabila trænger denne ikke langt nok ind i huden – det var noget med størrelsen på molekylerne, okay det blev lidt for teknisk for mig, men jeg har i hvert fald tænkt mig at kaste mig ud i en hudanalyse hos dem efter påske. Måske kan deres produkter hjælpe min hud godt på vej og reducere urenhederne.
Test af produkter
Hos La Viva Nabila anbefaler de Exuviance skønhedsprodukter, og jeg har været så heldig at få en prøve med hjem på en Gentle Cleansing Creme samt et fint makeupsæt. Til håret har jeg fået shampoo, conditioner, leave-in moisturising spray og noget colour fix treatment fra Nak.

la vida nabila 3
Hårprodukter fra Nak
la vida nabila 4
Makeup og Cleansing Creme fra Exuviance

Hvad gør du for at holde hår og hud sundt?