Tunsalat er en lækker og nem måde at få fisk på, og så er tun også utrolig proteinrig. Tunsalat er både perfekt til buffeten, sommerens picnickurv eller som en let aftensmad.
Tunsalat med ærter og majs
Når du laver tunsalat, kan du komme de grøntsager i, du godt kan lide. I denne opskrift er der brugt peberfrugt, ærter, majs og purløg, men det er kun fantasien, der sætter grænser.
Tunsalaten er lavet på creme fraiche, hvilket giver den en lækker og cremet konsistens.
Se også: Opskrift på bønnesalat
Tunsalat
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 2 ds. tun i vand
- 2 dl. creme fraiche
- 1 peberfrugt
- 1 bundt purløg
- 1 spsk. olivenolie
- 150 g. majs
- 100 g. ærter
- 1 spsk. citronsaft
- salt og peber
Sådan gør du
- Hæld vandet fra tunen og lad det afdryppe i en sigte.
- Skær peberfrugten ud i mundrette bidder.
- Hak purløgene.
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
- Smag til med salt og peber.
Noter
Du kan servere din tunsalat med æg, tomater og lækkert brød.
Hvad plejer du at komme i tunsalat?
Skriv et svar