Samarbejde

Søger du en freelancer, der elsker at skrive, eller vil du gerne have mig til at promovere dit produkt eller brand? Så er du havnet det helt rigtige sted. Jeg har over 10 års erfaring med at skrive artikler, og har blandt andet arbejdet på Aller Media. Herudover er jeg rejseskribent for Travelmarket.dk, og har været freelancer på bogen “Piger 2017”.

Min egen blog er også et godt cv for mine skriverier, hvor du finder alt fra rejseguides, tanker om livet som selvstændig, hverdagsglimt og meget mere.

Jeg tilbyder både samarbejdsaftaler, hvor indholdet udgives på min egen blog samt indhold leveret til dit medie. Jeg er for resten også god til SEO, så mine artikler er altid søgemaskineoptimeret, når de skal bruges til web.

Målgruppe

Min målgruppe her på bloggen er kvinder mellem 25-34 år. Mange af dem er mødre, og størstedelen af dem, der læser med, bor i og omkring København.

Emner

Jeg blogger primært om rejser, livsstil, morliv og livet som selvstændig. Jeg elsker at inspirere mine følgere med tips til gode oplevelser og et godt familieliv.

kalymnos grækenland

Styr på tingene

Jeg overholder alle reklameregler, og markerer indlæg og opslag efter forbrugerombudsmandens retningslinjer, når jeg laver samarbejder.