Arbejd med mig

Søger du en freelancer, der elsker at skrive rejseartikler? Så er du havnet det helt rigtige sted. Jeg har over 10 års erfaring med at skrive artikler, og har blandt andet arbejdet på Vi Unge, Bazar og Kig Ind. Herudover er jeg rejseskribent for Travelmarket.dk, og har været freelancer på bogen “Piger 2017”. Så guides til unge kan jeg også levere!

Min egen blog bugner også af rejseguides fra mange af de oplevelser, jeg har været på rundt om i verden. Jeg elsker at dele mine bedste anbefalinger fra mine rejser med andre, så de også kan få nogle uforglemmelige oplevelser.

Jeg tilbyder både samarbejdsaftaler, hvor indholdet udgives på min egen blog samt rejseartikler leveret til dit medie. Jeg er for resten også god til SEO, så mine artikler er altid søgemaskineoptimeret, når de skal bruges til web.

Udlandsdansker

Jeg har boet i udlandet i over fire år, og elsker at opleve nye kulturer. Jeg har boet i både Sofia og Stockholm, og er pt. bosiddende i Malmø.

25+ lande

Jeg har besøgt over 25 lande, og har været på alt fra roadtrips i USA, dykkerferie på Filippinerne, skiferier, storbyrejser og meget mere.

kalymnos grækenland

Eventyrlysten

Jeg har masser af gå på mod, og elsker at gå den modsatte vej af de andre turister. At få unikke oplevelser med de lokale står højt på listen.