Arbejd med mig

Her er lidt om, hvad jeg arbejder med, og om mulighederne for at arbejde sammen med mig 🙂

Freelancer

Jeg elsker at skrive, og har en fortid på magasinerne Vi Unge, Kig Ind og Bazar. Nu gør jeg mig mest i online medier, og har blandt andet skrevet tre rejseguides til travelmarket.dk samt artikler til ungdomsbogen “Piger 2017”.

Samarbejde på min blog

Jeg er åben over for samarbejder med virksomheder her på bloggen. Jeg laver kun betalte samarbejder med virksomheder, jeg kan stå inde for.

Hjælp til din blog

Jeg har hjulpet mange bloggere gennem tiden med alt fra blogopsætning, strategi og nyhedsbreve. Hvis du ønsker at få min hjælp til din blog, kan du læse mere på blogguides.dk.

Savner du at være en del af et blogfællesskab, så tjek mit og Lises fællesskab, Bloggers By Heart, ud.

Online branding

Sammen med min samarbejdspartner, Lise Sommerlund, har jeg Media By Heart. Her tilbyder vi hjælp til virksomheder, der ønsker at brande sig selv online. Vi tilbyder hjælp til din sociale medie strategi, dit website, din blog, e-mail marketing og SEO.