Linsegryde er blevet en af mine nye hverdagsfavoritter. Det smager skønt, er sundt, og så er det meget nemt at lave.
Denne opskrift på linsegryde indeholder sambal oelek, som er en indonesisk chilisauce, hvilket gør retten utrolig smagfuld.
Læs også: Opskrift på koreansk hverdagsret med nudler og kimchi
Linsegryde med indonesisk chilisauce
Antal: 3 personer
Ingredienser
- 2 spsk tomatpure
- 1 tsk sambal oelek
- olie til stegning
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk karry
- 6 dl vand
- 250 ml kokosmælk
- 2 dl røde linser (tørre)
- 1 grøntsagsbuillonterning
- 1 håndfuld babyspinat
Sådan gør du
- Hæld olie i bunden af en wokgryde og varm den op på middelvarme.
- Hak løget og pres hvidløget og kom det ned i wokgryden, og svits til det er gyldent.
- Tilsæt resten af ingredienserne pånær babyspinat og lad det koge i ca. 20 minutter. Rør rundt jævnligt.
- Når retten har fået en tyk konsistens, smager du til med salt og peber og kommer en håndfuld babyspinat i, og rører rundt inden servering.
- Server med salat, ris eller naanbrød.
Skriv et svar