Opskrift på smagfuld linsegryde uden kød

linsegryde
Linsegryde er blevet en af mine nye hverdagsfavoritter. Det smager skønt, er sundt, og så er det meget nemt at lave.

Denne opskrift på linsegryde indeholder sambal oelek, som er en indonesisk chilisauce, hvilket gør retten utrolig smagfuld.

Læs også: Opskrift på koreansk hverdagsret med nudler og kimchi

Linsegryde med indonesisk chilisauce

Samlet tid40 min
Ret: Hovedret
Antal: 3 personer

Ingredienser

  • 2 spsk tomatpure
  • 1 tsk sambal oelek
  • olie til stegning
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk karry
  • 6 dl vand
  • 250 ml kokosmælk
  • 2 dl røde linser (tørre)
  • 1 grøntsagsbuillonterning
  • 1 håndfuld babyspinat

Sådan gør du

  • Hæld olie i bunden af en wokgryde og varm den op på middelvarme.
  • Hak løget og pres hvidløget og kom det ned i wokgryden, og svits til det er gyldent.
  • Tilsæt resten af ingredienserne pånær babyspinat og lad det koge i ca. 20 minutter. Rør rundt jævnligt.
  • Når retten har fået en tyk konsistens, smager du til med salt og peber og kommer en håndfuld babyspinat i, og rører rundt inden servering.
  • Server med salat, ris eller naanbrød.
Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *






This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.