Opskrift på konfekt med dadler og abrikos

konfekt med dadler og abrikos
Konfekt med dadler og abrikos er et sundere alternativ til den klassiske konfekt med marcipan og nougat, og hold nu op, hvor smager det godt. Det er nemt at lave, og kan helt sikkert anbefales, så derfor får du lige opskriften her.

Julen er fuld af fristelser, og jeg elsker selv alle de søde sager. Jeg synes dog alligevel, det er rart med et lidt sundere alternativ en gang imellem, og her er disse kugler af konfekt med dadler og abrikos et kæmpe hit!

Se også: Opskrift på havregrynskugler uden kokos

Det skal du bruge til konfekt med dadler og abrikos

150 g. dadler
75 g. tørrede abrikoser
2 spsk. kakao
2 spsk. rapsolie
100 g. kokosmel
1 knivspids salt
Evt. lidt vand
Chokolade til at smelte (mørk chokolade er sundest)
Krymmel eller kokos til pynt

Sådan laver du den lækre konfekt

1. Blend dadler, abrikoser, kakao, olie, kokosmel og salt sammen. Det kan være en god idé at skære abrikoserne og dadlerne ud i mindre stykker, da de godt kan være lidt svære at blende hele. Tilføj gerne lidt vand, hvis konsistensen er lidt for tør.

2. Når det hele er blendet godt sammen, former du dejen som kugler, og dypper dem i den smeltede chokolade.

3. Pynt med krymmel eller kokos på toppen.

4. Opbevar den lækre konfekt i køleskabet, indtil det skal spises. Mums!

Se også: Masser af juleinspiration til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.