Eksklusivt smykkeevent hos Shamballa Jewels med modemagasinet IN

I går var jeg sammen med to veninder til et smykkeevent med modemagasinet IN hos Shamballa Jewels på Ny Østergade i København.

Shamballa Jewels er stiftet i Danmark af de to brødre Mads og Mikkel, og selve navnet Shamballa er et buddhistisk ord, der betyder fred og harmoni. Smykkerne er eksklusive og lavet i gode materialer, og priserne er også herefter. Jeg var især vild med de funklende øreringe med diamanter, men at give 80.000 kr. for et par øreringe kommer jeg nok aldrig til.

Shamballa Jewels er kendt mange steder over hele verden, og blandt kunderne er Kronprinsesse Mary, Jay-Z, Gwyneth Paltrow, Karl Lagerfeld og Giorgio Armani, hvilket også er et tegn på, at smykkerne ligger i den meget eksklusive ende.

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.