Nyt dansk bekendtskab og Sofia by night

I går havde jeg en dejlig aften, der startede med, at jeg mødtes med den danske pige, Sara, der er i praktik på Den Danske Ambassade i Sofia det næste halve år. Før at gøre en lang historie kort, så skrev jeg til hende på Facebook i sidste uge, og vi aftalte så at mødes til en kop kaffe i går. Ingen af os drikker dog kaffe, så det blev te i solen i stedet for 🙂

Vi faldt hurtigt i snak, som om vi havde kendt hinanden længe, og jeg tog mig selv i flere gange at snakke som et vandfald. Forhåbentlig synes hun ikke, at jeg snakkede for meget. 😉 Jeg synes i hvert fald, at det var rigtig hyggeligt, og jeg glæder mig til at mødes med hende igen. Det er virkelig underligt, hvordan det er at mødes med andre danskere, når man bor i udlandet. Det at man taler det samme sprog, gør at selvom man ikke kender hinanden, så føles det meget velkendt. Måske fordi det er meget mere genkendeligt end alt andet, der hvor man befinder sig? Det er i hvert fald en rar følelse, og det var især dejligt endelig at mødes med en dansk pige på min egen alder her i Sofia. 🙂

Sofia by night

Efter caféturen med Sara mødtes jeg med HK, og vi tog en spontan beslutning om at tage op på toppen af Vitosha Mountain. Det var en meget mørk køretur derop, og lidt ligesom at være med i en dårlig gyserfilm. Og efter jeg kom i tanke om, at der lever bjørne i bjergene i Bulgarien, overvejede vi at vende om et par gange. Godt, vi ikke gjorde det, for den dystre halve time til toppen var det hele værd. Se bare den fine udsigt udover Sofia, der mødte os. Desværre havde jeg ikke mit kamera med, og iPhonen er jo ikke ligefrem den bedste til at tage billeder i mørke med, men du kan måske få en idé om udsigten på billederne her:

sofia_by_night_mig

sofia_by_night

sofia_by_night_2

katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.